Boerderijenfietstocht op 27 Juli in Neede

LTO Noord afd. Achterhoek Noord-Oost, Vrouwen van Nu Neede, Novia Noordijk en Perspectief Rietmolen, organiseren in samenwerking met VVV Neede, de jaarlijkse boerderijenfietstocht op woensdag 27 juli 2022.

De start is tussen 9.30 en 13.00 uur, bij de Hollandsche Molen aan de Diepenheimseweg 21 te Neede. Er is parkeergelegenheid naast Café Restaurant De Olde Mölle. Onderweg is er de gebruikelijke koffiestop, dit jaar bij loonbedrijf Pelle in Hengevelde. De pannenkoekenstop is bij het melkveebedrijf van de fam. Tenhagen. Dit jaar is er een tussenstop bij de kalverhouderij van de fam. Hag. De eindstop is bij Erve Olthaar, Polhaarweg 3 te Neede.

Op de diverse stops worden activiteiten en demonstraties gehouden.

Het is een fietsroute van 41 km. Deze is op 3 plaatsen in te korten tot een lengte van 30 km. Ook bij het fietsen van de kortste route komt men langs alle bedrijven.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,= per persoon, Hiervoor ontvangt men een routebeschrijving met informatie over de te bezoeken adressen en een consumptiebon voor koffie/thee of frisdrank en krentenwegge op het eindadres. Kinderen t/m 12 kunnen gratis deelnemen.

Geschreven door 1Achterhoek op 2022-06-30 04:19:00


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.