Ankeiler: Afgelopen donderdag vierde Het Meedoenpact hun 5-jarig jubileum in Het Dorpshuus in IJzerlo, en het was een avond vol vreugde en saamhorigheid.

- Afgelopen donderdag vierde Het Meedoenpact hun 5-jarig jubileum in Het Dorpshuus in IJzerlo, en het was een avond vol vreugde en saamhorigheid. Onderdeel van de festiviteiten was de bekendmaking van de 'Naober van het Jaor 2023', georganiseerd door AFM. Er waren vijf genomineerden, en na een spannende onthulling werd Alex Top uit Aalten gekroond tot 'Naober van het Joar 2023'!

Helaas kon de winnaar niet aanwezig zijn, maar de bloemen -beschikbaar gesteld door Altijd Bloemen- en een boekenlegger gemaakt door Lucy Aversteeg van Goudsmederij Elcerlyck zijn inmiddels bij hem bezorgd door Benito Muller.

Het Meedoenpact blijft een geweldige organisatie die inwoners ondersteunt die het financieel lastig hebben. Laten we hen blijven steunen in wat ze doen voor onze gemeenschap en laten we dankbaar zijn voor mensen zoals Alex Top, die met hun inzet het verschil maken.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.

Deel dit artikel