Ankeiler: In de maanden juni tot en met september opent galerie Foto21Bredevoort aan 't Zand 21 in Bredevoort haar deuren voor twee exclusieve zomerexposities.

- In de maanden juni tot en met september opent galerie Foto21Bredevoort aan 't Zand 21 in Bredevoort haar deuren voor twee exclusieve zomerexposities. Het betreft tentoonstellingen waarbij in totaal 36 regionale kunstenaars betrokken zijn. De eerste start op 10 juni.

Dat is de expositie met de titel 'Breekijzer breekt uit 2.0'. Zeventien kunstenaars van de groep Breekijzer exposeren. Zij tonen allen vrij werk, dat recent gemaakt is. De diversiteit maakt de expositie aantrekkelijk voor liefhebbers van kunst en geeft inzicht in de veelzijdigheid van dit collectief, waar ook Duitse kunstenaars bij betrokken zijn. Deze expositie loopt van 10 juni tot en met 3 augustus. De studio is open op de zaterdagen en zondagen van 12.00 uur tot en met 17.00 uur.

OFC-Vrij werk

In de tweede expositie-periode is vanaf half augustus, werk te zien van het OFC. Deze groep had voorheen haar thuisbasis bij Foto21Bredevoort en keert nu terug op het oude nest voor een zomer expositie waarin voornamelijk fotografie te zien zal zijn, maar ook andere disciplines zijn onderdeel van de expositie. Deze expositie loopt van 19 augustus tot en met 24 september.

Nieuwe expositie Bernarduspad

Vanaf 1 juli, hele jaar door van zonsopgang tot zonsondergang is van dezelfde groep (het OFC) een nieuwe foto expositie in het Vestingpark St Bernardus te zien. Tot 28 juni is nog werk met het thema 'De eerste zin...' te bekijken. Daarin zijn beelden te zien die passen bij door de fotografen geselecteerde beginzinnen van boeken. De nieuwe expositie zal zich concentreren op het thema 'PARK'.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.