Afdrukken
Ankeiler: Een klein idee, dat tijdens de afgelopen editie van de AFM Hulp Week bedacht werd, kreeg afgelopen weekend zijn definitieve vorm.

- Een klein idee, dat tijdens de afgelopen editie van de AFM Hulp Week bedacht werd, kreeg afgelopen weekend zijn definitieve vorm. Martin Lurvink van LuVa Borstelfabriek kwam met het initiatief om ook in het voorjaar iets te doen voor mensen met een kleine portemonnee. Zaterdagmiddag pakte het herenvolleybalteam van BOVO 250 schoonmaakemmers in om ze te kunnen verdelen.

Schoonmaakmiddelen zijn te duur voor mensen die wekelijks elke euro twee keer moeten omdraaien om deze uit te geven. Van het idee kwam het plan om schoonmaakartikelen aan te bieden voor de grote voorjaarsschoonmaak. Het heren 4 volleybalteam van BOVO voerde het hele plan uit. Zaterdagmiddag was het druk in de borstelfabriek van Martin Lurvink. Die had extra grote drempelemmers aangeschaft om deze vervolgens te vullen met allerlei schoonmaakartikelen. In totaal werden er 250 emmers gevuld en vervolgens aangeboden aan gezinnen in Aalten met een krappe beurs.

De actie kon alleen tot stand komen is samenwerking met de Stichting Meedoenpact en DHA.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.

Deel dit artikel