Ankeiler: Streekomroep 1Achterhoek besteedt morgen, maandag 13 maart en dinsdag 14 maart volop aandacht aan de provinciale statenverkiezingen.

- Streekomroep 1Achterhoek besteedt morgen, maandag 13 maart en dinsdag 14 maart volop aandacht aan de provinciale statenverkiezingen. Met drie kandidaat-statenleden uit de Oost-Achterhoek neemt 1Achterhoek de belangrijkste onderwerpen door dir spelen in de oostelijke deel van de provincie Gelderland: bouwen ten koste van groen, de druk op de leefbare ruimte, de boeren, aandacht naar de A18 of naar de laatste bushalte in de dorpen behouden, de invulling van banen en het 20 jaar langer uitstellen van een energieneutrale Achterhoek. En hoe staat het met het vertrouwen in de politiek? Dit alles omlijst met mooie muziek die je gewend bent op 1Achterhoek.

1Achterhoek nodigde de top 3 van kandidaatleden uit. Inge Klein Gunnewiek, de Lichtenvoordse uit Winterswijk en 5e op de lijst van de VVD, Marcel Roerdink uit Winterswijk 4e op de lijst van de BBB en Arjan Tolkamp uit IJzerlo-Aalten 4e op de lijst van het CDA . Vanaf morgen tot aan de verkiezingen elke werkdag om 11.00 uur op 1Achterhoek te beluisteren.
Anita de Goede leidt de gesprekken, Jorg Ebbers de techniek en Eveline Zuurbier redactie journalistiek en regie.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.