Ankeiler: Expeditie Noordkaap is een 8-daagse bizarre toertocht met als doel te komen op het noordelijkste puntje van het Europese continent en brengt de deelnemers naar de mooiste plekken in Scandinavië.

- Expeditie Noordkaap is een 8-daagse bizarre toertocht met als doel te komen op het noordelijkste puntje van het Europese continent en brengt de deelnemers naar de mooiste plekken in Scandinavië. Na vier dagen werd door de equipes de Noordkaap bereikt. Op zondag 5 februari finishen alle teams bij Hotel Restaurant De Koppelpaarden in Lichtenvoorde. De verwachting is dat ze rond 16.00 uur binnenkomen.

Het is een toertocht in de winter in soms bizarre weersomstandigheden en waar wegen afgesloten zijn of alleen te vervolgen zijn over bevroren meren. Vorig jaar werd in verband met corona gestart in Denemarken. Dat lijkt in de smaak te zijn gevallen, want ook voor deze editie werd vanaf Denemarken gestart. Expeditie Noordkaap is een toertocht. Met behulp van coördinaten en opdrachten vervolgen teams de route naar het noordelijke punt van Europa en weer terug. Er zijn punten te verdienen. Wie de meeste punten heeft gehaald, wordt de winnaar.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.