Lead image 1:
Lead image TXT 1: Het fotomoment dat alsnog voor de afsluiting zorgde van de middelbare schoolperiode. Foto: pr Marianum
Ankeiler: Tijdens de coronaperiode en de lockdowns zagen ze hun afscheidsfeestje van de middelbare school aan zich voorbij gaan.

- Tijdens de coronaperiode en de lockdowns zagen ze hun afscheidsfeestje van de middelbare school aan zich voorbij gaan. Alsnog organiseerde scholengemeenschap Marianum een speciaal examenfeest voor leerlingen die in 2020 en 2021 met een diploma van school gingen. Dat gebeurde vrijdag 30 september bij City Lido. Ruim 500 oud-leerlingen meldden zich aan voor de 'Marianum Exam Party - the catch up edition'

De oud-leerlingen beleefden samen met hun docenten een geweldig en supergezellig examenfeest, laat Marianum weten. "Er waren namelijk meer dan 500 leerlingen aanwezig nadat we een paar weken geleden in kranten een oproep plaatste en dit op social media deelden. In de periode van corona hebben zij geen feest gehad."

Het fotomoment dat alsnog voor de afsluiting zorgde van de middelbare schoolperiode - Foto: pr Marianum


Voor de ingang van City Lido lag een rode loper waar leerlingen op de foto konden om hun speciale feestmoment vast te leggen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.

Deel dit artikel