Onze talenten, stagiairs, vrijwilligers en creatieve duizendpoten krijgen bij 1Achterhoek alle kansen om zich te ontwikkelen. Sommige van onze vacatures zijn als je dit leuk vind ook heel goed te combineren met andere werkzaamheden binnen de omroep.

Radio

Medewerker Radiotechniek

De Medewerker radiotechniek zijn alleen nodig tijdens grote evenementen waar wij verslag van doen. Al onze programmamakers bedienen zelf de uitzend mengtafel. Maar soms kunnen we niet zonder onze radiotechnici. Het gaat niet om wekelijkse activiteiten maar kan natuurlijk ook in combinatie met één van de andere werkzaamheden binnen onze omroep.

Radiopresentator m/v

Een presentator presenteert een radio- of televisieprogramma. Eventueel bereidt hij/zij interviews voor, interviewt, schrijft teksten en leest ze voor. Dit kunnen live programma’s zijn waarbij al dan niet gasten worden uitgenodigd maar is ook mogelijk om een uitzending op te nemen en op later tijdstip uit te zenden.

Televisie

Video Editor

Als onze video editor zorg je voor het digitaal bewerken en monteren van tv-opnames tot een mooi eindproduct: of dat nu een film, muziekclip, tv-programma, videopresentatie of reclamecommercial is.

Medewerker Televisie

In de regiekamer worden beeld en geluid live geschakeld. Je bent het verlengstuk van de regisseur volgt zijn/haar aanwijzingen en/of het script op. Jij zorgt voor een goede technische afstemming. Voor elke uitzending wordt een test uitgevoerd en je helpt als lid van het team vooraf met het klaarzetten van de benodigde materialen.

Regisseur

Als programmamaker of regisseur van TV heb jij tot taak het realiseren van televisieprogramma’s. Je draagt bij aan het ontwikkelen van programma-ideeën, toetst deze op artistieke en facilitaire haalbaarheid; past eventueel programma-ideeën aan en doet een programmavoorstel, maakt deel uit van redactie- of productieteam, realiseert de opnamen en bepaalt daarbij de vormgeving. De programmamaker/regisseur TV bepaalt mede de keuze van teksten, muziek en programmamedewerkers, overlegt met de planning over programmatische en technische faciliteiten. Verder leidt de programmamaker/regisseur TV besprekingen met operationele en programmamedewerkers, stelt draaiboek en scenario samen, geeft tijdens repetities of opnamen regieaanwijzingen; neemt eventueel maatregelen, geeft leiding aan het proces van eindmontage en voice-overs en onderhoudt intern contacten met de eindredacteur, de planning en met externen. De functie kan binnen 1Achterhoek ook door meerderen mensen gedaan worden.

Redacteur radio of TV

De Redacteur omroepredactie verzamelt de inkomende aankondigingen en verspreidt deze indien van toepassing al direct door naar de afdelingen of zet ze vast in de item box. Samen met de programmamakers/redacteuren wordt op reguliere basis besproken wat nieuwe ideeën zijn en/of is de spin in het web tussen de uitzendingen, zodat de programmamakers/redacteurs van elkaar op de hoogte zijn en gebruik kunnen maken van elkaars acties en uitzendingen.

Cameraman/-vrouw

Als onze Cameraman of Cameravrouw kun je zowel op locatie als in onze studio worden ingezet. Je levert materiaal aan in nauw overleg met de desbetreffende programmamaker/redacteur. Ook werken we met externe producenten uit de regio waar je jou werkzaamheden zou kunnen verrichten als deze gemaakt worden voor 1Achterhoek

Kansen genoeg!

Grijp dus jouw kans en sluit je direct bij ons aan als onze nieuwe omroepcollega!
Stuur je mail naar info@1achterhoek.nl.